Podcast “Stap uit de schaduw van een narcistische relatie”

Maandag 4 oktober 2021 was ik te gast in de podcast van De Verhalensmeders. Ik vertel over mijn persoonlijke ervaringen, mijn “school of hard knocks”, de kantelpunten in mijn leven en hoe ik me inzet voor mensen die te maken hebben met narcisme, destructieve relaties, complexe scheiding en ouderverstoting.

Met Mr Lia de Beer-van Weereld en Linda Brandwijk-de Groot praat ik over het proces van loskomen uit een destructieve relatie, over narcisme, ouderverstoting, het belang van (h)erkenning voor slachtoffers, de meerwaarde van ervaringsdeskundige professionals, over herstellen, en nog veel meer.

Tijdens ons gesprek koppelt Linda mijn Human Design profiel aan wat ik over mezelf vertel, wat voor mij persoonlijk echt als een verrijking voelde.

Linda over mij:

“Inspirerend rolmodel voor anderen.”

“Jij hebt unieke inzichten die je kunt overdragen op anderen.”

“Jij zult dit nooit doen voor macht… maar voor hogere principes.”

De podcast is te beluisteren via: Aflevering 2: “Stap uit de schaduw van een narcistische relatie” – VerhalenSmeders | Podcast op Spotify

Word je geraakt door deze podcast, of denk je bij het beluisteren ervan aan iemand die mogelijk in dezelfde situatie zit of heeft gezeten? Stuur me gerust een e-mail als je even privé wilt reageren.

Informatie over de meerdaagse workshop waar ik over vertel, vind je hier: Workshop bij narcistische mishandeling ~ complexe scheiding ~ ouderverstoting – Ilse Healing

Heb je interesse in de workshop? Of wil je je ervoor aanmelden en gebruikmaken van de kortingsactie? Neem dan gerust contact met me op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *