Mijn naam is Ilse Westerhoff. Spiritualiteit is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Bewustwording. Dat alles en iedereen onlosmakelijk met elkaar verbonden is.
In 1999 en 2000 volgde ik seminars “Human and Universal Energy” (georganiseerd door Spiritual Human Yoga), waar ik het vermogen (her)ontdekte om met energie te werken.
In 2011 volgde ik mijn eerste NPMDT workshop (voorheen: Shamballa Multidimensional Healing) en niet veel later de tweede. NPMDT staat voor New Paradigm for Multidimensional Transformation. Ik kan wel zeggen dat deze workshops mijn leven compleet hebben veranderd. De krachtige liefdevolle energie zorgde voor een onomkeerbare transformatie in mij en in mijn leven.Ik ervaar het als een verrijking om deze energie met anderen te delen en te mogen zien wat dit voor anderen mag doen. Sinds juni 2017 ben ik zelf Teacher en mag ik NPDMT workshops geven, een mooie tool om mensen vanuit hun eigen kracht te laten leven, door in hun meesterschap te stappen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.In april 2017 heb ik mijn diploma Bach Bloesem Therapie behaald. Ik gebruik de bloesems van Bach al jaren voor mezelf. De Bach bloesems ondersteunden mij o.a. bij herstellen van mishandeling, met leren vertrouwen op mezelf en overeind te blijven in heftige periodes.Door naar binnen te kijken en met jezelf aan de slag te gaan, op een liefdevolle manier, zonder oordelen, kun je jezelf helen. Namasté


Ilse Westerhoff

Ilse Westerhoff

Healing facilitator & Bach bloesem therapeut