Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor de reviews

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.179.5 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
NATALIE uit BELGIE heeft geschreven op 11 januari 2023 om 11:36
Ilse is een zeer warme en liefdevolle vrouw, die zonder oordeel een luisterend oor biedt, die jou energetisch ondersteunt en op maat Bachbloesems samenstelt. Ik kijk altijd erg uit naar onze gesprekken en heb er veel aan, zeker na een turbulente periode in mijn leven. Ilse weet een oplossing te bieden als je het zelf niet meer weet, ook hoe je het beste kun handelen of reageren na of tijdens een destructieve (narcistische) relatie. Zeker voor problemen die door je omgeving, familie of gezinsbegeleiding niet worden (h)erkend. Ilse heeft hierin expertise en geeft jou de ruimte om hiernaar op je eigen tempo te kijken.
Jan-Pieter Sonbeek uit Breda heeft geschreven op 10 januari 2023 om 19:40
Ik heb Ilse leren kennen als een vrouw met een persoonlijke missie. Iemand die vanuit haar levenservaring die missie vorm geeft en inmiddels veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Ilse heeft een holistische kijk op de mens. Een coach die al veel eigen thema's heeft doorgewerkt, bewust is van eigen stukken en daardoor vanuit een volwassen bewustzijn ego vrij kan reflecteren. Ik heb mooie gesprekken gevoerd met haar over narcistisch misbruik en de verschillende invalshoeken op Narcisme. Iemand die open durft te staan om vanuit daaruit te verbinden.
Kayley heeft geschreven op 4 mei 2022 om 14:23
Ik ben naar Ilse toegegaan, omdat ik handvatten zocht die ik in het dagelijks leven kon toepassen. Doordat Ilse de juiste vragen weet te stellen, krijg ik de kans om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Ilse geeft je de ruimte om alles op je eigen tempo te doorlopen. Dankzij Ilse heb ik geleerd (en ben ik nog steeds aan het leren) om mijn gevoelens meer toe te laten en mezelf te accepteren.
Beheerdersantwoord van: Ilse
Dank Kayley, heel mooi om getuige te mogen zijn van jouw proces en wat de coaching jou al heeft gebracht!
Maurits heeft geschreven op 8 april 2022 om 17:28
Altijd erg prettig en snel contact met Ilse voor onze Bach bloesem remedies, we blijven bij haar terugkeren!
Beheerdersantwoord van: Ilse
Dank Maurits, voor jullie vertrouwen en de Bach bloesem bestellingen!
Demi uit Aalst heeft geschreven op 17 april 2021 om 15:09
Een afspraak bij of met Ilse is een verademing voor je mind en ziel. Ik kijk altijd uit naar onze gesprekken. Ilse straalt zoveel rust en kalmte uit, dat het direct zijn effect heeft op mij. Zij laat mij denken, ervaren en voelen. Zegt mij niets voor, legt mij niets op. Ik mag zijn wie ik ben en het is ok, ik voel mij altijd gehoord en erkend in mijn gevoel. Ilse oordeelt niet, is erg intuïtief en laat mij zelf aan het werk in mijn proces. Er is altijd ruimte om je inzichten te delen en ze staat open voor nieuwe ideeën. Verder is zij veelzijdig: zij komt ook met praktische tips zoals ademhalingsoefeningen waar ik ook echt wat aan heb. Of raadt een boek aan dat ik eventueel kan lezen. Niets moet, veel mag. Wat ik vooral ook fijn vindt aan Ilse is dat zij haar afspraken altijd nakomt en er ook een nazorg is als de gesprekken zijn afgrond. Ilse is echt geïnteresseerd in jou als mens en hoe het met je gaat. En dat heeft mij ontzettend goed gedaan. Tot slot is de kennis van Ilse met betrekking tot Narcisme ook erg groot: zij heeft in mijn helingsproces ook op dit gebied veel betekend. Ik weet nu dat ik niet de enige ben die met Narcisme te maken heeft (gehad) en heb langzaam maar zeker mijn zelfvertrouwen kunnen opbouwen.
Laura uit Hoorn heeft geschreven op 13 januari 2021 om 21:33
Ik ben Ilse zo dankbaar dat ik toch steun kon krijgen in de tijd dat ik moest wachten (1jaar) op mijn traumabehandeling vanwege posttraumatischestressstoornis. Dankzij Ilse groei ik zodat ik al veel sterker in mijn schoenen sta. En meer leerde over narcisme om beter alles te begrijpen. Ik kon mijn hart luchten, meer mezelf begrijpen, en vooral begrepen worden is zo fijn! En Ilse is lief, geduldig, zorgzaam, eerlijk met goede adviezen, en dat is wat ik nodig had! En vooral een vertrouwen gevoel. Ik zal nu sneller genezen, dat weet ik zeker ‼️💕
Marcella heeft geschreven op 13 januari 2021 om 12:42
Ilse laat je nadenken over jezelf. Ze vult niet voor je in. Maar gaat met je mee op reis en geeft ondersteuning en ideeën aan voor je reis en einddoel. Ze past haar grote kennis en ervaringen toe op jou en jouw situatie
Celine uit Heerlen heeft geschreven op 4 januari 2021 om 09:55
Heb een paar keer via app en telefonisch coaching gehad van Ilse over narcisme. Zij spreekt vooral rust uit. Als ik onrustig ben en heb dan contact gehad met Ilse is de onrust weg en de rust wedergekeerd. Ze laat me ook voelen dat ik het waard ben en een goed eigen inzicht in de situatie heb. Ilse je bent top ga vooral zo door!
Robin uit Amsterdam heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 17:02
I followed the workshops Basic Master, 13D Master, and Master Teacher with Ilse. I very much enjoyed the workshops, and found Ilse to be a patient and caring teacher. I feel we both learned a lot during the workshops, and I feel confident in what I have learned and in myself. Thank you llse.
jacq uit ridderkerk heeft geschreven op 8 februari 2018 om 17:07
Paar keer telefonisch contact gehad met Ilse. Ze neemt alle tijd voor je om te luisteren en is heel rustig en geruststellend. op de Bachbloesem druppels reageerde ik na 1 week heel heftig. Of zat ik gewoon niet lekker in mijn vel?? Ben toen gestopt, en na een week weer verder gegaan. Ik heb steeds een week wel en een week niet gebruikt. Vind het moeilijk te zeggen of dit nu door mijn gemoedstoestand kwam of door de druppels . De rescue druppels helpen me wel voor een paar uurtjes om rustiger te worden.