Begoniahof

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 85.25.210.23 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Laura uit Hoorn heeft geschreven op 13 januari 2021 om 21:33:
Ik ben Ilse zo dankbaar dat ik toch steun kon krijgen in de tijd dat ik moest wachten (1jaar) op mijn traumabehandeling vanwege posttraumatischestressstoornis. Dankzij Ilse groei ik zodat ik al veel sterker in mijn schoenen sta. En meer leerde over narcisme om beter alles te begrijpen. Ik kon mijn hart luchten, meer mezelf begrijpen, en vooral begrepen worden is zo fijn! En Ilse is lief, geduldig, zorgzaam, eerlijk met goede adviezen, en dat is wat ik nodig had! En vooral een vertrouwen gevoel. Ik zal nu sneller genezen, dat weet ik zeker ‼️💕
Marcella heeft geschreven op 13 januari 2021 om 12:42:
Ilse laat je nadenken over jezelf. Ze vult niet voor je in. Maar gaat met je mee op reis en geeft ondersteuning en ideeën aan voor je reis en einddoel. Ze past haar grote kennis en ervaringen toe op jou en jouw situatie
Celine uit Heerlen heeft geschreven op 4 januari 2021 om 09:55:
Heb een paar keer via app en telefonisch coaching gehad van Ilse over narcisme. Zij spreekt vooral rust uit. Als ik onrustig ben en heb dan contact gehad met Ilse is de onrust weg en de rust wedergekeerd. Ze laat me ook voelen dat ik het waard ben en een goed eigen inzicht in de situatie heb. Ilse je bent top ga vooral zo door!
Robin uit Amsterdam heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 17:02:
I followed the workshops Basic Master, 13D Master, and Master Teacher with Ilse. I very much enjoyed the workshops, and found Ilse to be a patient and caring teacher. I feel we both learned a lot during the workshops, and I feel confident in what I have learned and in myself. Thank you llse.
jacq uit ridderkerk heeft geschreven op 8 februari 2018 om 17:07:
Paar keer telefonisch contact gehad met Ilse. Ze neemt alle tijd voor je om te luisteren en is heel rustig en geruststellend. op de Bachbloesem druppels reageerde ik na 1 week heel heftig. Of zat ik gewoon niet lekker in mijn vel?? Ben toen gestopt, en na een week weer verder gegaan. Ik heb steeds een week wel en een week niet gebruikt. Vind het moeilijk te zeggen of dit nu door mijn gemoedstoestand kwam of door de druppels . De rescue druppels helpen me wel voor een paar uurtjes om rustiger te worden.
Bianca uit Haarlem heeft geschreven op 5 juni 2017 om 15:38:
Ilse heeft mij heel goed geholpen bij mijn overgangsklachten. De druppels die voorgeschreven zijn helpen uitstekend. Ik kan haar van harte aanbevelen, ze heeft een goed luisterend oor en is vakkundig.
Rodney uit Spijkenisse heeft geschreven op 26 mei 2017 om 12:51:
Vorige maand langs geweest bij Ilse Healing en er is een hoop duidelijk geworden, de druppels werken goed in ieder geval.
× Hoe kan ik je helpen?