Wielwerk coach

Holistische coaching

Als je op zoek bent naar holistische coaching om balans en veerkracht in jezelf en je leven te ervaren, dan is de Wielwerk methode iets voor jou.

De natuurlijke stroom
We zijn onderdeel van de natuur en haar natuurwetten. De natuur helpt ons te verbinden met onszelf, geeft inzicht en balans. De natuurlijke stroom is onze basis, het geeft ons richting en houvast.

JIJ
Onderdeel van de natuur ben jij.
Je gedachten, energie, emoties en lichaam = JIJ. Alles heeft invloed op elkaar en bepaalt hoe jij denkt,  je emoties, of jij je passie kunt leven, wat jij voelt in je lijf en hoe je je gedraagt. Daarom werken we met al deze delen van jou.

Lees meer over de Wielwerkmethode

holistische coaching Beverwijk

Holistische coaching bij

Holistische coaching kan bij zowel emotionele, mentale als fysieke disbalans ingezet worden. Zo heeft het cliënten kunnen helpen bij:

Angsten, burn-out, chronische pijn, chronische stress, depressie, emoties onderdrukken, faalangst, familieproblemen, fysieke klachten, hooggevoeligheid, in emoties blijven hangen, moeite met grenzen stellen, moeite met veranderingen, niet kunnen ontspannen, omgaan met naasten met een beperking/kwetsbaarheid, onrust, onzekerheid, overgang, overprikkeling, paniekaanvallen, PTSS, traumaverwerking, triggers, verslaving, suïcidaliteit, wantrouwen.

holistisch coach

Over mijn werkwijze

Mijn uitgangspunt is dat jij beschikt over een zelfherstellend vermogen en dat jij alle kennis al bezit die jij nodig hebt. Je hoeft je daar alleen maar bewust van te worden. Dat gebeurt tijdens de coach gesprekken en door het inzetten van interventies.

Om vervolgens jouw doel daadwerkelijk te kunnen bereiken, is het nodig dat we ervoor zorgen dat jouw hele systeem meewerkt, zodat denken en voelen op één lijn zitten.

Als holistisch coach combineer ik o.a. technieken uit de NLP, energiewerk, lichaamsgericht werk, CGT, RET, delenwerk en hypnotherapie. 
Ik help jou zelf tot inzichten komen over jezelf, waar je vastloopt en waarom, en wat jij nodig hebt om weer te stromen en op te lossen wat jou daarin belemmert. Je hebt alles al in je, je hoeft er alleen maar bij te komen.

Spreekt dit jou aan? Plan dan gelijk een intakegesprek, of maak eerst een vrijblijvende afspraak!