reïncarnatietherapie regressietherapie

Reïncarnatietherapie (regressietherapie)

Tijdens reïncarnatietherapie (regressietherapie) ga je terug naar een onverwerkte ervaring uit een ‘vorig leven’, die in het nu voor problemen zorgt. De term vorig leven klopt alleen niet helemaal. Tijd is een illusie en bestaat niet. Vorige levens zijn eigenlijk ‘parallelle levens’ die zich tegelijkertijd afspelen met je huidige aardse leven, maar dan in een andere laag of sfeer. Soms kunnen er in die andere lagen onverwerkte zaken spelen waar je zelf niet bij kunt. Daarom maak ik tijdens een reïncarnatiesessie gebruik van hypnotherapie. Ik breng je dan in een lichte trancestaat, zodat je beter contact kunt maken met je onderbewustzijn. Dat heeft alle antwoorden.

Doel reïncarnatietherapie

Onverwerkte zaken uit een vorig/parallel leven moeten nog afgerond worden. Door deze ervaringen te herbeleven, kun je ze emotioneel, geestelijk en lichamelijk afronden, verwerken en helen. Je krijgt dan ook inzichten over het trauma en waarom het je ‘overkomen’ is. Pas dan kun je een patroon op een hoger niveau onderkennen en begrijpen en aansluiting vinden bij je ziel. Deze wijst je de weg naar de meest doeltreffende manier om je van het traumatische patroon te bevrijden.

Alles gebeurt in het nu

Alleen in het nu kun je keuzes maken voor je heling. Als je een bezoek brengt aan het verleden (in dit leven of in een vorig/parallel leven) doe je dat om meer inzicht te krijgen in de manier waarop blokkades en patronen zijn ontstaan. En hoe je jezelf het beste hiervan kunt bevrijden. Pas als we de mentale, energetische, emotionele en fysieke impact ervaren en kunnen loslaten, zal het patroon verdwijnen.

‘Angsten en overtuigingen die je vormt tijdens het leven en vooral tijdens je stervensproces neemt je ziel mee naar een volgend leven. Dit wordt bijvoorbeeld duidelijk tijdens een regressie naar een vorig leven om belemmerende overtuigingen die daar zijn ontstaan te transformeren. Het is een helende reis
naar een vorig leven, waarbij de heling die tijdens deze reis ontstaat, doorwerkt in het huidige leven.’– bron: scriptie-onderzoek over levenseinde doula van Ilse Westerhoff