Ilse als buddy en coach

Dankbaar dat ik als buddy en coach mag samenwerken met Lady Letters.

Waarom een buddy?

Zit je in een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady Letters jou helpen!

Waarom coaching?

Lady Letters is een krachtige methode met als doel vrouwen extra kracht te geven en te ondersteunen in de dagelijkse taken, zowel privé als zakelijk.
De methode werkt door middel van krachtige, helende energie. Deze energie wordt nauwkeurig op de persoon afgestemd en doorgegeven in een envelop. De werking van de kracht die uit de envelop komt zal twee weken zijn. Het is dus de bedoeling dat de vrouw na ongeveer drie weken terug komt voor nieuwe kracht.
De envelop kan kracht bevatten voor de vrouw persoonlijk, maar ook voor haar bedrijf of haar financiële situatie. Daarnaast kunnen er enveloppen worden gemaakt voor speciale momenten waar kracht voor nodig is, zoals bijvoorbeeld voor een presentatie of een moeilijk gesprek.

www.ladyletters.nl