eBook over narcisme

eBook over narcisme “Adem maar, zonder mij”

Over eBook narcisme “Adem maar, zonder mij”

Het E-book over narcisme is een bundel met mijn blogs en gedichten over narcistische mishandeling, de impact op mij (en andere slachtoffers) en over mijn herstel. Het eBook bevat tevens een kort zelfzorg ABC.

De titel van deze bundel “Adem maar, zonder mij” is tevens de titel van één van de gedichten uit dit boek. Het gaat over het mezelf toestaan te breken met een destructieve familierelatie, een pijnlijk maar bevrijdend proces, waar nog te vaak een taboe op rust. Ik heb daar eens deze blog over geschreven.

Ik hoop dat het eBook jou als lezer herkenning geeft, erkenning, inspiratie en hoop.

Bestellen eBook over narcisme “Adem maar, zonder mij”

Je kunt “Adem maar, zonder mij” bestellen door gebruik te maken van bovenstaande knop. Als je eBook invult en je contactgegevens ontvang je daarna een betaalverzoek voor € 5. Na betaling ontvang je “Adem maar, zonder mij” – als PDF – zo snel mogelijk per e-mail.

Korting op jouw herstel

Ben je op zoek naar een veilige setting om aan jezelf te werken? Wil je je veilig (er) kunnen voelen bij jezelf, en jezelf kunnen (ver)dragen?

Typ dan bij je bestelling van het e-book “KORTING”, je ontvangt dan € 5 korting op de eerste sessie, die volgt op onze vrijblijvende kennismaking.

Bestaande cliënten krijgen de korting op de eerstvolgende sessie.