Kaart trekken Opgestegen Meesters

Ben je benieuwd naar de boodschap die de Opgestegen Meesters op dit moment voor jou hebben? Of heb je een specifieke vraag over een bepaalde situatie of kwestie? Ik trek graag een kaart voor jou. Ik hoef niet te weten wat je eventuele vraag is.

Opgestegen Meesters
Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meesten van hen leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen, die je kunnen helpen om de zin van je leven te begrijpen, om de moed te verzamelen om belangrijke veranderingen in je leven te bewerkstelligen, en om je psyche en je vermogen om inzichten in daden om te zetten, te ontwikkelen. Elke opgestegen meester heeft zijn of haar specialiteit, zoals helen, manifestatie, je naar een hoger plan brengen, relaties, enzovoort. Zij komen uit elke religie en cultuur, en ze zijn niet confessioneel gebonden. Je hoeft ook niet speciaal getraind te zijn of ervaringen gehad te hebben om hun hulp te ontvangen.

Aanvraag trekken kaart

Wil je dat ik een kaart voor je trek? Vul dan onderstaand contactformulier in en maak € 5,00 over te maken op rekeningnummer NL28 RABO 0197626769 t.n.v. Ilse Healing. Na ontvangst van je betaling, mail ik je de uitkomst van de getrokken kaart en boodschap.Kaarten Opgestegen Meesters

 

 

Door uw betaling van € 5,00 over te maken op rekeningnummer NL28 RABO 0197626769 t.n.v. Ilse Healing

Mail ons