Rite of the Womb Beverwijk

Rite of the Womb

De 13de Rite of the Womb is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. 
 
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we – bewust of onbewust – ook een stuk pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. NU is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.  

 
De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie en manifestatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.  

  

Praktische info Rite of the Womb

Eet tot 2 uur voor aanvang van de sessie alleen licht voedsel.

Neem voorafgaand aan de rite, thuis een bad met zuiveringszout, baking soda of zeezout of een douche met een beetje olijfolie.  

Wat neem je mee en doe je aan:  

  • Water (ongeveer 200 ml in een bokaaltje of potje) uit de rivier, beek, vijver, bron uit je buurt;  
  • Ceremonieel een sjaal om of lange rok aan;  
  • Een steen (geen dure of grote, maar een bescheiden steen, misschien uit je tuin. 

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”  

Ritueel van de Baarmoeder Beverwijk