coaching Corona Artsencollectief

Over Voor Verbinding en Veerkracht tijdens Corona

Ilse is initiatiefnemer van de groep “Voor Verbinding en Veerkracht tijdens Corona”, een ondersteunend netwerk van open-minded coaches en therapeuten voor iedereen die behoefte heeft aan wat extra steun in deze bijzondere tijd. Een tijd waarin veel mensen angst ervaren. Angst voor Corona, voor de maatregelen, voor vaccinatie. Maar ook onderling wantrouwen, separatie, eenzaamheid, machteloosheid en wanhoop. Door dicht bij jezelf te (leren) blijven – wat er ook om jou heen gebeurt – kun jij vertrouwen op jezelf, op jouw waarneming en kun je terugvallen op jezelf.

In deze groep worden met elkaar ervaringen gedeeld, over waar ieder tegenaan loopt en hoe met angst om te gaan. Daarnaast kunnen quotes worden gedeeld gericht op liefde, verbinding en empowerment.

Heb je behoefte aan meer, dan kan met een van onze professionals contact worden opgenomen voor een ondersteunend consult. Deelname aan de groep is gratis, voor een consult met een professional bepaalt de cliënt de waarde.

Deze groep is een initiatief van Ilse Westerhoff i.s.m. sociale onderneming Mindview.world. Een aantal Mindview coaches zijn betrokken bij deze groep.

Een overzicht van onze coaches en therapeuten vind je in het vastgepinde bericht bovenin de groep.

“Voor Verbinding en Veerkracht tijdens Corona” is opgenomen in het Whitepapier van het Artsencollectief