Bach bloesem therapie Beverwijk

Bach Bloesem therapie

Anamnese en behandeling

Veel mensen hebben te maken met angst, onzekerheid, wegstoppen van emoties, eenzaamheid, overbezorgdheid en moedeloosheid of wanhoop en overgevoeligheid voor hun omgeving. Het kan moeilijk zijn om daarmee om te gaan, sommigen dreigen er zelfs aan onderdoor te gaan, of ze blijven ermee worstelen.

Dit kunnen onderliggende oorzaken zijn van kwalen of problemen die zich op een lichamelijke manier uiten of door psychische klachten.

De Bach Bloesem remedies zijn deel van een holistische behandeling, wat inhoudt dat de gehele persoon wordt behandeld en niet alleen de symptomen van de kwaal.

Als je ervoor kiest om Bach Bloesems jou te laten ondersteunen bij jouw kwalen of problemen, wil ik je hierbij graag bij helpen. Een persoonlijk advies vind ik hierbij heel belangrijk. Om een goed beeld te krijgen van jou, zal ik een anamnese maken. Aan de hand daarvan zal ik het behandelplan opstellen en met je bespreken. Ik kan daarbij een mix van Bach bloesem remedies voor je samenstellen en een dosering bepalen. Je neemt dan dagelijks een aantal keer per dag een paar druppels van de remedie(s) op je tong. Afhankelijk van de kwaal duurt het een aantal dagen of weken voordat het eerste resultaat merkbaar is.

Als je dat prettig vindt, kan ik je naast de Bach Bloesem remedies ook enkele affirmaties meegeven. Dit zijn positieve bevestigingen die je dagelijks voor jezelf opleest, om jezelf eraan te herinneren waar je focus en kracht ligt.

Kinderen

Tijdens consulten met kinderen maak ik tevens gebruik van Bach bloesem kaarten. Vooral jonge kinderen kunnen nog niet zo goed verwoorden wat ze voelen of waar ze tegenaan lopen. Naast de info die ouders en kind mij geven, kan het trekken van een Bach bloesem kaart een mooie aanvulling zijn. De kaarten die een kind op intuïtie trekt, zijn namelijk een goede leidraad voor welke Bach bloesems hij of zij nodig heeft.

Veilig

Het Bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan behalve door volwassenen ook door kinderen en dieren worden gebruikt. Het is veilig en onschadelijk. Er zijn geen bijwerkingen, er is geen gevaar voor overdosering en het werkt niet verslavend. De werking van andere medicatie wordt door de Bach bloesem niet belemmerd.

De Bach Bloesem remedies zijn ook geschikt voor baby’s, kinderen en dieren.

Online consult

Vul voor een online consult het anamneseformulier in. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u twee voor u persoonlijk samengestelde flesjes met Bach bloesem remedies. U doet zo’n 3 weken met 1 flesje. Na 6 weken neem ik contact met u op voor een 2e consult. Ik hoor dan graag van u wat de Bach bloesem remedies voor u doen. Tussentijds kunt u mij altijd contact met mij opnemen mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld het gebruik of de werking.