Ilse Healing

Workshops

2-daagse Shamballa energieworkshop

Deze workshop staat in het teken van JOUW Meesterschap, zodat jij steeds meer je ware zelf kunt ZIJN, kunt leven in onvoorwaardelijke liefde. Jij bent Liefde. Deze workshop introduceert het hele spectrum van de Shamballa energie en meer, voor het gehele geest/lichaam/electro-magnetisch systeem van de deelnemer. Het geeft de deelnemer de mogelijkheid deze energieën te voelen en ervaren en eraan te acclimatiseren. Deze energieën hebben een krachtig grondend effect en beginnen een proces om meer in balans en liefde te komen. Vanaf deze workshop zullen deze energieën dag en nacht door de persoon stromen en het proces naar balans en liefde ondersteunen en op gang houden. Dit stelt de persoon in staat de energie met anderen te delen, eenvoudig door aanraking. Deze workshop kan een prachtige eerste ervaring zijn van werken met en ontvangen van energie. Iedere persoon ontvangt alleen wat goed en perfect is voor hem of haar persoonlijk.

3-daagse workshop bij narcistische mishandeling ~ complexe scheiding ~ ouderverstoting

Als je te maken hebt (gehad) met een destructieve relatie of omgeving, met narcistische, psychische en/of emotionele mishandeling, een complexe scheiding en/of ouderverstoting.

Er wordt veel van je gevraagd, vaak jarenlang. Er is nauwelijks tijd voor jezelf, voor ontspanning of herstel, de rek is eruit. Dit hoor ik vaak van cliënten. Ze hebben grote behoefte aan een adempauze, even kunnen ontspannen, hun hart kunnen luchten, werken aan hun veerkracht en de dingen van een afstandje te kunnen bekijken zodat ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten.

Om in deze behoefte te voorzien heb ik een workshop ontwikkeld van 3 dagdelen waarin ruimte is voor jou. Binnen een veilige setting kun je onder begeleiding van een ervaringsdeskundige coach werken aan dat waarin jij wilt groeien, of wat jij wilt loslaten. Dit gebeurt met behulp van coaching interventies en methodieken, energiewerk en/of Bach bloesem therapie.