lotgenoten narcisme

Steun bij herstellen van narcistische mishandeling

Mensen die herstellen van narcistische mishandeling hebben vaak veel behoefte aan (h)erkenning, bijvoorbeeld door het delen van hun ervaringen met andere lotgenoten.

Dat kan in de (gratis) lotgenotengroep “Steun bij herstellen van narcistische mishandeling. Deze lotgenotengroep is voor mensen die – naast coaching of therapie – behoefte hebben aan steun bij het herstellen van narcistische mishandeling.

De steun bestaat vooral uit het bieden van een luisterend oor en het ervaren van (h)erkenning bij elkaar. Ervaringen kunnen worden gedeeld in de FB-groep en/of de appgroep.

Bij de bestanden van de FB-groep vind je allerlei nuttige informatie, zoals over “Communiceren vanuit kracht”, een overzicht van in narcisme gespecialiseerde hulpverleners dan wel hulpverleners met wie goede ervaring is opgedaan, alsmede een overzicht van goede advocaten.

Deze lotgenotengroep is in 2018 opgericht onder de naam “Steunmaatje bij herstellen van narcistische mishandeling”. Mensen werden 1 op 1 gekoppeld aan een ervaringsdeskundig steunmaatje. Een steunmaatje is iemand die voldoende hersteld is om er voor de ander te kunnen zijn. De behoefte bleek groot, maar het aantal beschikbare steunmaatjes kon daar niet aan voldoen. Daarom heb ik besloten de koppelingen los te laten en vooral een warme lotgenotengroep te vormen met elkaar. Dat waren we uiteindelijk al.

De groep gekoppeld aan Praktijk Ilse Healing.

Aanmelden: Steun bij herstellen van narcistische mishandeling